Se face un aluat de placinta sau se foloseste 1 foaie de cumparat.
Ingrediente pt salata:
-3 pere
-1 salata rucola
-branza cu mucegai
-otet 1 cana
-1 lingurita de miere
Otetul se pune pe foc mic alaturi de lingurita de miere pana scade si are consistenta otetului balsamic. Se taie felii perele si se pun peste rocola alaturi de branza cu mucegai si otetul pregatit.
Compozitia:
-8 oua
-mozzarella
-1 ardei iute rosu
-salvie rozmarin proaspete
Se pune intr-o tava rotunda de tarta aluatul de placinta si se da la foc mic 30 de minute. Pentru ca aluatul sa isi pastreze foarma si sa nu se umfle se pot pune peste aluat 2 foi de copt si umple cu fasole . Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se indeparteaza fasolea.
Intre timp pregatim umplutura din 8 oua, mozzarella, 1 ardei iute rosu taiat cubulete, salvie si rozmarin proaspat. Se umple tarta si se mai da la cuptor 30 de minute.
No comments:
Post a Comment