Monday, October 28, 2013

Ciuperci umplute pane

Ingrediente
  • 20 ciuperci
  • 2 linguri pate ( de care preferi)
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • Mod de preparare
  •  
    Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.


    Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici,
    ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper.


    Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina ,apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet.


    Se prajesc in ulei incins.


    Se scot pe hartie absorbanta.


    Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate: maioneza, smantana ,usturoi, hrean.



  •  

No comments:

Post a Comment