1. Toast cu avocado
Vrei un mic dejun sanatos si satios? Prajeste doua felii de paine si unge-le cu miezul unui avocado. Deasupra, poti pune ce condimente preferi. Este delicios si nu-ti mai mai mult de 2 minute sa-l prepari.


2. Sandvis cu avocado
Este o varianta ceva mai sofisticata. Ai nevoie de doua felii de paine integrala, un avocado, o lamaie taiata in jumatate, ulei de masline, sase rosii cherry si condimente (piper, sare).
Dupa ce ai prajit painea, unge-o cu miezul de avocado, stoarce putina lamaie deasupra, pune rosiile taiate in jumatate si condimenteaza. Yummy!


3. Omleta cu avocado
Este o combinatie delicioasa si foarte simplu de facut. Trebuie doar sa faci omleta dupa reteta proprie, iar la sfarsit, cand e aproape gata, sa adaugi avocado. Lasi putin pe foc si asta e tot!


4. Ou prajit in avocado
O idee pe cat de interesanta, pe atat de delicioasa. Curata bine miezul unui avocado si sparge cate un ou in fiecare jumatate. Pune la cuptor si lasa-l acolo pana vezi ca oul e gata.


5. Sos Guacamole
Mexicanii il au in meniul lor de mii de ani. Sosul cu avocado vine de la azteci, care divinizau acest fruct considerat un afrodisiac. Vezi aici cum se prepara .

Vezi si alte retete cu avocado!
Sursa foto: Thekitchn.com