Tuesday, October 8, 2013

DIETA REVOLUŢIONARĂ CU DROJDIE DE BERE! Slăbeşti 4 kilograme în două săptămâni

O sa pun si drojdia pe lista de cumparaturi. Mie oricum imi place gustul si nu m-ar deranja sa o cunsum. Sunt curioasa cum va arata burtica mea care oricum e rotunda de zice lumea ca sunt gravida, daca se mai adauga si drojdia.....
Drojdia de bere este, fără îndoială, una dintre minunile lumii. Fie că ai probleme de sănătate, fie că vrei să slăbeşti sau să scapi de acnee, drojdia de bere este cea mai bună soluţie.
de Libertatea.ro, 16 August 2013
  • Dieta cu drojdie de bere
    Sursa Foto: Libertatea.ro
Dieta cu drojdie de bere tine doua saptamani, timp in care slabesti 4 kilograme. Nu este o dieta periculoasa pentru organism, dimpotriva, este o cura binevenita oricand. Drojdia de bere este, de fapt, un complex de vitamine si minerale. Iti furnizeaza, printre altele, o multime de vitamine din complexul B, vitamina D, vitamina E, calciu, magneziu, crom, seleniu, fosfor, enzime, fibre si aminoacizi.
Drojdia isi mareste volumul in stomac, oferindu-ti rapid senzatia de satietate. Sa nu mai spunem ca iti taie pofta de mancare si de gustari dulci si te ajuta sa consumi mai putine calorii, gratie continutului ridicat de crom, potrivit ele.ro. Drojdia de bere stimuleza metabolismul si contribuie la arderea rapida a grasimilor. Acest lucru se datoreaza vitaminei B2 (riboflavina), care actioneaza direct asupra functiei de ardere.



Dieta cu drojdie de bere tine doua saptamani, timp in care slabesti 4 kilograme. Nu este o dieta periculoasa pentru organism, dimpotriva, este o cura binevenita oricand. Drojdia de bere este, de fapt, un complex de vitamine si minerale. Iti furnizeaza, printre altele, o multime de vitamine din complexul B, vitamina D, vitamina E, calciu, magneziu, crom, seleniu, fosfor, enzime, fibre si aminoacizi. Drojdia isi mareste volumul in stomac, oferindu-ti rapid senzatia de satietate. Sa nu mai spunem ca iti taie pofta de mancare si de gustari dulci si te ajuta sa consumi mai putine calorii, gratie continutului ridicat de crom, potrivit ele.ro.
Drojdia de bere stimuleza metabolismul si contribuie la arderea rapida a grasimilor. Acest lucru se datoreaza vitaminei B2 (riboflavina), care actioneaza direct asupra functiei de ardere.

Cum poţi consuma drojdia de bere?

Drojdia de bere poate fi consumata fie proaspata, fie uscata, sub forma de granule. Daca iti este greu sa consumi drojdia de bere ca atare, o poti combina cu miere. La o lingurita de drojdie de bere adaugi doua lingurite de miere si amesteci ingredientele pana cand obtii o pasta omogena. Acest amestec trebuie consumat cu jumatate de ora inaintea meselor principale, deci de 3 ori pe zi.
O alta modalitate de consumare a drojdiei de bere este sa o combini cu iaurt. Iti recomandam iaurtul grecesc, intrucat are o textura mai cremoasa si, conform studiilor, intensifica topirea grasimilor si previne aparitia tulburarilor digestive, cum ar fi balonarea si constipatia. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingurita de drojdie cu 125 g iaurt grecesc.
Este bine de stiut ca drojdia de bere poate fi dizolvata si in bauturi, in special in ceaiuri. Zilnic, poti consuma 2 cani de ceai de afine cu o lingurita de drojdie. Ceaiul se consuma intre doua mese principale.
Pe tot parcursul curei de slabire cu drojdie de bere este important sa iti hidratezi organismul cu 2 litri de apa si sa faci miscare, pentru a putea determina organismul sa accelereze procesul de ardere a grasimilor.
Urmeaza dieta cu drojdie de bere timp de 2 saptamani si vei reusi sa slabesti cateva kilograme bune.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dieta-revolutionara-cu-drojdie-de-bere-459487-1.html#ixzz2h6qN5qAQ

No comments:

Post a Comment