Wednesday, January 30, 2013

Paste cu ciuperci

-500 gr ciuperci proaspete
-300 paste in 3 culori
-200 gr smantana
-100-200 gr cascaval mozzarela
-1 ardei gras rosu sau verde
-aprox. 100 ml ulei
-1 morcov fiert taiat rondele
-sare, piper, cimbru

Intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga pastele care se fieb in functie de minutele precizate pe pachet.Dupe ce s-au fiert se pun la scurs in strecuratoare si se clatesc cu apa rece pentu a nu se lipi.  Se curata ciupercile si ardeiul, se spata si se taie cubulete. Se pune uleiul la incins si se adauga ciupercile si ardeiul. Se pune capacul, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se amesteca din cand in cand. Se lasa pe foc 10-15 minute. Apoi se opreste focul si se adauga legumele peste paste si smantana. Se rade cascavalul pe razatoarea mare. Optional se poate adauga un morcov fiert taiat rondele.E delicios. Bianca a mancat inclusiv cu coatele. Pofta buna !

No comments:

Post a Comment