Wednesday, September 25, 2013

Dieta cu suc de varza:slabesti vizibil in 14 zile

Este imposibil sa nu fi auzit pana acum de dieta de slabit cu supa de varza sau de minunatele efecte ale acestei legume asupra siluetei. Intr-adevar, varza are proprietati desavarsite atunci cand vine vorba despre slabire, iar daca vrei sa scapi rapid de kilogramele in plus, trebuie sa o incluzi in alimentatia ta de zi cu zi. Dar cum sa consumi varza?
Supa de varza nu are un gust prea grozav, mancarica de varza are mai multe calorii decat ai tu nevoie, iar salata de varza poate deveni plictisitoare. A mai ramas o varianta, ultima si cea mai eficienta: sucul de varza.

Dieta cu suc de nectarine: slabesti 2 kilograme intr-o saptamana

Dieta cu suc de varza te poate ajuta sa slabesti vizibil in 14 zile. In plus, iti detoxifica organismul si te ajuta sa ai mai multa energie.

Cum prepari sucul de varza

Pentru a obtine suc de varza, ai nevoie de un storcator. Indeparteaza frunzele lovite si cotorul si taie varza in bucati mai mici. Este indicat sa-ti faci cantitati mici de suc, de mai multe ori pe zi, deoarece varza se oxideaza si isi pierde din proprietati destul de repede.

Gustul sucului de varza nu este pe placul oricui, tocmai de aceea iti recomandam sa il amesteci cu alte sucuri de legume sau fructe. De exemplu, poti amesteca sucul de varza cu suc de mere, cu suc de portocale sau cu suc de morcovi. In acest fel, nu doar ca obtii un gust mai bun, dar asimilezi si mai multe substante benefice.

Cum te ajuta sucul de varza sa slabesti

Sucul de varza nu este altceva decat un coktail de vitamine, minerale si antioxidanti care indeplinesc diferite functii in organism, mai exact contribuie la arderea grasimilor, la accelerarea metabolismului, la eliminarea toxinelor si la protejarea celulelor de radicalii liberi.

Sucul de varza te ajuta sa dobandesti rapid senzatia de satietate, asa ca pentru o perioada buna de timp nu vei mai simti nevoia sa consumi gustari nesanatoase. In plus, are un aport caloric foarte mic, perfect pentru o dieta cu rezultate rapide.

Cum tii dieta cu suc de varza

Dieta cu suc de varza dureaza doar 14 zile, timp in care slabesti vizibil. Unele persoane slabesc mai mult, altele mai putin, in functie de cat de repede raspunde organismul la aceasta dieta. Nu este indicat sa tii aceasta cura mai mult de doua saptamani, deoarece organismul este saracit de anumite substante nutritive importante.

Dieta cu suc de struguri: slabire si detoxifiere in doar 3 zile

Zilnic trebuie sa bei 3-6 pahare de suc de varza. In prima saptamana, mai ales in primele zile, poti consuma 3 pahare, inainte de fiecare masa principala. In acest fel, ii permiti organismului sa se adapteze schimbarii. Dupa ce te obisnuiesti cu gustul sucului, poti mari cantitatea la 4-6 pahare, atat inainte de mesele principale, cat si in locul gustarilor de peste zi.

In dieta cu suc de varza este important sa consumi cat mai multe lichide. Prin urmare, prepara-ti si alte sucuri de legume si fructe, precum si smoothie-uri cu lapte sau iaurt degresat. Supele sunt si ele binevenite, mai ales la masa de pranz. In rest, este indicat sa consumi legume, leguminoase, fructe si cereale integrale. Pestele poate fi si el consumat de 2-3 ori pe saptamana.

Cum ti se pare dieta cu suc de varza? Crezi ca ar da rezultate in cazul tau?

Autor: Laura Galan

No comments:

Post a Comment