Sursa: Garbo.ro

Ce este Karma? Karma in limba sanscrita inseamna „actiune” si este echivalentul a ceea ce Newton a numit „fiecare actiune trebuie sa aiba o reactie”. Atunci cand gandim, vorbim sau actionam, initiem o forta care va actiona ca atare. Aceasta lege a cauzei si efectului nu actioneaza asupra noastra ca o forma de pedeapsa, dar ne ajuta in parcursul nostru pentru a evolua si a invata.
Constientizand modul cum functioneaza Universul, nu facem decat sa ne usuram existenta. Cele 12 legi ale Karmei ne ajuta sa Intelegem cum trebuie sa actionam, ce trebuie sa acceptam, pentru a trai in fapt, mai fericiti.

Cele 12 LEGI ALE KARMEI


Foto: Shutterstock.com; Buddha, Karma
1. Cea mai importanta lege karmica: „Culegi ceea ce semeni”. Aceasta lege mai este cunoscuta si ca „Legea cauzei si a efectului”. Ceea ce dam Universului, primim inapoi. Daca ceea ce ne dorim este Fericire, Iubire, Pace, Prietenie… Atunci ar trebui sa fim fericiti, iubitori, si adevarati prieteni.
2. Legea creatiei - Viata nu se intampla pur si simplu, suntem coparticipanti - Suntem unul cu Universul, inauntru si in afara. Tot ceea ce ne inconjoara ne da indicii cu privire la interiorul nostru – Fii tu insuti si inconjoara-te de acele lucruri pe care le vei prezente in viata ta!
3. Legea umilintei – Daca vedem intr-o persoana o trasatura pe care o gasim negativa, atunci nu suntem noi insine concentrati la un nivel mai inalt al existentei.