Wednesday, November 27, 2013

Budinca de banane si cocos

Ma bucur ca am gasit aceasta budinca, are ingredientele mele preferate, mai ales cocosul.
320 calorii/portie
Timp de pregatire: 15 minute
Timp de coacere: 25-30 minute
Ingrediente pentru 6 portii :
 25g unt sau margarina, inmuiata la temperatura camerei 125g zahar tos 2 oua 125g faina 1 praf de copt 50g fulgi de cocos, prajiti 50g nuci si alune, tocate 1 lingura lapte 2 banane 2 lingurite suc de lamaie 6 linguri miere
Mod de preparare:
1 – Frecati untul cu zaharul, pana cand amestecul se deschide la culoare si devine spumos. Incorporati treptat ouale, faina, praful de copt stins cu cateva picaturi de lamaie, un praf de sare, fulgii de cocos (pastrati 1 lingura pentru ornat) si nucile, alunele si laptele.
2 – Zdrobiti 1 banana pana devine pasta, amestecati cu 1 lingurita suc de lamaie si incorporati in compozitie. Taiati felii banana ramasa si opriti cateva pentru ornat. Ungeti-le cu restul de suc lamaie pentu a nu se innegri. Asezati feliile de banane pe fundul bolurilor de copt. Turnati cate o lingura de miere in fiecare bol, peste feliile de banane.
3 – Preincalziti cuptorul la semnul 5/190 grd C. Portionati compozitia in cele sase boluri, neteziti suprafata si coaceti timp de 25-30 minute. Serviti budinca imediat, ornata cu felii de banana si fulgi de cocos. Pofta buna!
 - See more at: http://www.avantaje.ro/articol/budinca-de-banane-si-cocos-563647#sthash.kPuaZz7T.dpuf

No comments:

Post a Comment