Ingrediente
- 1 pachet fructe padure (congelate am avut eu)
- 4 galbenusuri
- 1 pachet piscoturi pentru sampanie
- 500 ml frisca lichida
- 500 ml lapte
- 200 gr zahar
- 1 cutie mascarpone (250 gr)
- 1 cutie branza crema (200 gr)
- compot zmeura pentru insiropat piscoturile sau lapte
- esenta vanilie
- 3 linguri faina
- Portii: 20
- Timp de preparare: sub 120 minute
Mod de preparare :
Fructele de padure se dezgheata si se fac piure.
Se mixeaza mascarpone cu crema de branza si 2 linguri de zahar.
Se puna laptele la fiert, se freaca gabenusurile cu zahar, se adauga peste lapte, si puna faina treptat si se amesteca bine cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Se fierbe pana se ingroasa compozitia. La sfarsit se adauga esenta de vanilie.
Se bate frisca bine si se amesteca cu crema de lapte racita, cu compozitia de branza si fructele de padure. Se pastreaza frisca pentru decor.
Se insiropeaza usor piscoturile si se adauga un strat de crema, un strat de piscoturi si iar crema pana se termina compozitia. Se orneaza cu frisca.
Se mixeaza mascarpone cu crema de branza si 2 linguri de zahar.
Se puna laptele la fiert, se freaca gabenusurile cu zahar, se adauga peste lapte, si puna faina treptat si se amesteca bine cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Se fierbe pana se ingroasa compozitia. La sfarsit se adauga esenta de vanilie.
Se bate frisca bine si se amesteca cu crema de lapte racita, cu compozitia de branza si fructele de padure. Se pastreaza frisca pentru decor.
Se insiropeaza usor piscoturile si se adauga un strat de crema, un strat de piscoturi si iar crema pana se termina compozitia. Se orneaza cu frisca.
No comments:
Post a Comment