PREPARARE: 30 min
aşteptare: 2-3 ORE
► Ingrediente
► 28-30 pișcoturi
►500 ml cafea
Pentru cremă:
►4 gălbenușuri
►400 g brânză mascarpone
►3 linguri whisky
►un praf sare
►300 g zahăr pudră
►150 g fulgi de ciocolată
►300 g frișcă
►2-3 picături extract de vanilie
► Preparare:
1. Se freacă gălbenușurile cu zahărul pudră. Se adaugă brânza mascarpone și whisky în crema de gălbenușuri.2. Se încorporează cele două creme și se mai mixează
5-10 minute, până ce se obține o cremă foarte fină și spumoasă.
3. Se înmoaie pișcoturile în cafea și se aşază într-un strat în formă tapetată cu folie de plastic. Se toarnă un strat de cremă, unul de pișcoturi și tot aşa.
4. Se ornează cu fulgii de ciocolată și se pune la rece.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tiramisu-402896.html#ixzz2m3WQ81a3
No comments:
Post a Comment