esenta de rom
Mod de preparare reteta Foi de napolitana cu crema si nuca
Intr-o cratita punem o cana de zahar la caramelizat, pe foc mic amestecand incontinuu.Tragem apoi de pe foc, adaugam nuca macinata si untul amestecand incontinuu pana ce acesta se topeste
Separat batem ouale impreuna cu cealalta cana de zahar pana obtinem o spuma albicioasa.Turnam compozitia de ou peste cea de nuca, adaugam si cacaoa si punem din nou pe foc pt 3-5 min amestecand incontinuu.La sfarsit adaugam si esenta de rom.
Crema calda se toarna peste foile de napolitanta imediat ce am luat-o de pe foc.
Ungem o foaie cu crema,adaugam cea de-a doua foaie, iar crema, iar foaie.
Acoperim cu folie alimentara si punem o greutate peste.Lasam la rece pentru cel putin 3-4 ore.Daca este lasata peste noapte este si mai bine(asta cu cei cu muuulta rabdare)
No comments:
Post a Comment